full screen background image
  • © De Poel Webdesign
  • © De Poel Webdesign
  • © De Poel Webdesign

Welkom bij Helperhart Trainingen


'Het Helperhart', centrum voor Natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen, is in 2006 opgericht door Miranda Bootsman in de stad Groningen (Corpus den Hoorn). Het Helperhart is onderverdeeld in Helperhart Trainingen en de praktijk Het Helperhart in Groningen en Wildervank.

Helperhart Trainingen richt zich op het organiseren van cursussen, workshops en voorlichtingen die bijdragen aan een goede balans, ontspanning en persoonlijke groei. Hierbij kunt u denken aan o.a. Bach Bloesem, het geven van Kindermassage, Voetreflex en nog veel meer.De activiteiten worden gegeven in ons centrum en op lokatie.

Net als in de praktijk worden de activiteiten van Helperhart Trainingen gegeven vanuit de visie van de natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde gaat uit van het stimuleren van het zelfherstellend vermogen waarbij het doel is om meer balans te vinden tussen hoofd, lijf en emoties. Voor meer informatie over onze praktijk verwijs ik je graag door naar onze website.

Het Helperhart is een warme plek waar inspiratie en persoonlijkheid bij elkaar komen, met aandacht en betrokkenheid voor iedereen. Je bent van harte welkom!

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte veldenHelperhart Trainingen - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl