full screen background image

Verdiepingscursus Voetreflexologie


Na het succesvol afronden van de vijfdaagse basiscursus Voetreflexologie bij Helperhart Trainingen is het volgen van een vijfdaagse verdiepingscursus mogelijk. Tijdens deze vijf dagen ga je therapeutisch dieper op de Voetreflex materie in en verdiep je jouw therapeutische kennis en vaardigheden. Na in totaal tien lesdagen & veel praktijk en oefen ervaring te hebben opgedaan kun je jouw cliënte(n) prima ondersteunen met therapeutische Voetreflexbehandelingen. 

Inhoud cursus
Tijdens de praktische en theoretische verdiepingscursus van vijf dagen komen aan bod:  gehele behandelingen & feedback uitwisselen, verstoringen leren voelen en extra aandacht geven, medische en holistische uitleg, het (intake) formulier en gesprek, invullen voetreflexkaart & interpretatie, inzichten en tips in het behandelen van diverse achtergronden,  toepassen van voetenbaden en massage, aromatherapie en het leren lezen van voeten. Het volgen en goed afronden van de vijfdaagse basiscursus is een vereiste.

Studiebelasting:

Klassikaal: 35 uur
Zelfstudie: 193 uur
Totaal: 228 uur

Voor wie? 
Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor de (sport)masseur, massagetherapeut, shiatsu therapeut, Manueel Praktizijn®, fysiotherapeut, (medisch) pedicure, natuurgeneeskundige, etc. die de basis van de voetreflexologie willen leren. Medische basiskennis op minimaal MBO-niveau is gewenst.

Cursusdata
nader te bepalen na een afgerond basiscursus

Tijden
9.30 - 16.00 uur

Kosten
€ 595,- (BTW vrij)
inclusief cursusmap, gebruik van olie, drinken, koekjes, en een (erkend) certificaat.

Aantal Deelnemers
Minimaal 6 en Maximaal 10 

Inschrijven & kosten
Je kunt je aanmelden via het opgaveformulier Na de inschrijving volgt een bevestiging ven de nota van de inschrijffosten ( € 25,-) via de mail. Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

Accreditatie/Erkenning

images/ktnologo.png

De cursus is op HBO-niveau geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen – KTNO.

KTNO nummer: K10777

Leden van de volgende beroepsverenigingen kunnen de cursus als officiële bij- of nascholing volgen:

BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument)
VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)
NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten)
VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten)
VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde)

Vragen?

Je kunt ons bellen op: 06 - 14 24 11 09 of mailen naar: mail@helperhart.nl

 Helperhart Trainingen - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl