full screen background image

Huren Ruimten


Het Helperhart, Centrum voor Natuurgeneeskunde (circa 130 m2 in totaal) bestaat op de begane grond uit een ontvangsthal met aangrenzend een keuken (met koelkast, vaatwasser en magnetron) en daarnaast een toilet. In de keuken zijn borden, bestek, bekers, glazen aanwezig. Op de begane grond zijn eveneens de praktijk en het kantoor van Het Helperhart te vinden (totaal 65 m2). 

Te huur:
Boven bevinden zich de twee ruime lesruimten (totaal 65 m2):  één theorie/ontvangst ruimte waarin een tafel met 8 stoelen staan en één grote ruimte waar praktijklessen massage, yoga, meditatie of iets anders in die richting gegeven kan worden. In alle ruimten, beneden én boven, liggen houten vloeren. Tevens is het mogelijk om mobiele tafels en zadelkruikjes, knierollen, kussens en dekens voor 8 personen te gebruiken. 

Overdag & 's avonds bedraagt de minimale huurtijd 2 uren en in het weekend 1 dagdeel (4 uren).

Basistarief lesruimten:

tot 17.30 uur€ 32,- per 2 uren
na 17.30 uur€ 42,- per 2 uren
door de week: 1 dagdeel€ 60,- per 4 uren
door de week: 1 dag€ 110,- per 8 uren
weekend: 1 dagdeel€ 65,- per 4 uren
weekend: 1 dag€ 120,- per 8 uren


De huur is vrij van btw en is inclusief het gebruik van de waterkoker, nespresso/koffie machine, servies, bekers, bestek, gebruik van de vaatwasser en schoonmaak ruimten. De huurder zorgt zelf voor de schoonmaak van de gebruikte benodigheden uit de keuken.

Activiteiten voor groepen tot circa 8 personen zijn mogelijk. Informeer bij ons per mail naar de annuleringsvoorwaarden. Helperhart Trainingen - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl