full screen background image

Online Trainingen


NIEUW: ONLINE TRAININGEN
Trainingen die je 1 op 1 kunt oppakken om via beeld/geluid elkaar goed te kunnen zien, de kwaliteit van de training tot zijn recht te laten komen & daar waar gewenst interactie met elkaar te kunnen hebben. Ideale zelfhulp methoden die je juist in deze periode van het Corona virus ondersteuning bieden. Een sessie bedraagt € 63,- en inclusief btw, begeleiding en een reader.

Het aanbod:

Workshop ‘Ik voel mij vitaal! (1 1/2 uur)
Tijdens de leuke workshop online krijg je meer kennis over Handreflex: hoe werkt het, wanneer wel/niet & hoe breng ik de theorie in de praktijk. Het is een heerlijke doe workshop & een super fijne zelfhulpmethode. Je leert een korte behandeling om te kunnen werken aan meer vitaliteit op jouw handen. Ik begeleid jou en max. 3 anderen, door middel van mijn handen en punten te laten zien, naar meer vitaliteit.

Workshop ‘In mijn kracht’(1 1/2 uur)
Tijdens de leuke workshop online krijg je meer kennis over Handreflex: hoe werkt het, wanneer wel/niet & hoe breng ik de theorie in de praktijk. Het is een heerlijke doe workshop & een super fijne zelfhulpmethode. Je leert een korte behandeling om te kunnen werken aan meer in je eigen kracht te staan (of te blijven!) op jouw handen. Ik begeleid jou en max. 3 anderen, door middel van mijn handen en punten te laten zien, naar meer innerlijke kracht.

Workshop ‘In balans: hoe doe ik dat?’ (1 1/2 uur)
Een praktische en gevarieerde workshop. Je staat stil bij wat is in balans zijn, wanneer ben ik wel/niet in balans, hoe kom ik beter in balans of keer ik hier naar terug, ontvang je praktische tips & doen we met elkaar losmaak en klop oefeningen om hoofd en lijf te laten ontspannen en balans te ervaren. Dat wil jij toch ook?

Workshop ‘Mijn emoties de baas!’(11/2 uur)
We gaan ons verwonderen over Dr Edwach Bach & zijn ontdekking van 38 Bach Bloesems die kunnen bijdragen aan meer emotionele balans. Je ontdekt wie de grondlegger is, hoe de remedies worden gemaakt, welke remedies er zijn en waar ze voor ingezet worden, hoe in te nemen,  en niet te vergeten…..je gaat zelf online aan de slag (door middel van een lijst die ik je toezend) en ontdekken welke remedies op dit moment goed bij jou passen & als je wilt mag je na afloop per mail jouw lijstje met gewenste bach remedies mailen, zodat ik jou een flesje op maat kan toesturen per post. De beste ervaring is door het zelf te ervaren!

Hoe online te organiseren?
* bij opgave via het formulier, ontvang je van ons een bevestiging, factuur en/of een tikkie. Zodra jouw betaling binnen is ontvang je van mijn per mail nader uitleg hoe online mee te doen
* voorafgaand aan de training ontvang je de reader (indien nodig) per mail zodat jij je kunt voorbereiden
* bij start training verbinden wij (trainer en deelnemer) ons met elkaar. Dit gebeurt via Skype of What's App via beeld/geluid. Je hoeft hiervoor zelf niet skype te hebben geïnstalleerd, als ik jou bel met beeld/geluid hoef je de uitnodiging alleen maar te accepteren.Na de training is contact via de mail mogelijk bij vragen.Helperhart Trainingen - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl