full screen background image
  • © De Poel Webdesign

Team


images/mirandabootsman2019.jpgMiranda Bootsman (1977) - Trainer bijscholingen voor de Zorgverlener & particulier
Na de opleidingen PABO, HBO Office Management en jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik een bewuste keuze gemaakt om Het Helperhart & Helperhart Trainingen in 2006 te starten. Via een burn out kwam ik in aanraking met natuurlijke geneeswijzen, hierdoor hervond ik mede mijn balans. Ik heb met mijn gevoeligheid leren omgaan en mijn weg hiermee positief in het leven kunnen vinden. Ik kwam meer uit mijn hoofd, beter in contact met mijn lijf en wat ik voel. Kortom ik ontdekte wie ik ben en wat ik wil. Na mijn burn out werd het mogelijk bewuste keuzen te maken vanuit mijn kracht . Zo ontstond mijn passie voor mijn bedrijf. Inmiddels deel ik al jaren met veel plezier de natuurgeneeskundige behandelingen en trainingen met anderen. Het is mijn kwaliteit kinderen en volwassenen te laten ontspannen en te begeleiden in een eigen groeiproces naar meer balans en mogelijkheden. Door middel van behandelingen en gevarieerde trainingen mensen laten ontdekken en ervaren hoe waardevol het is om jezelf een moment van aandacht en aanraking te gunnen, om even weer uit je hoofd te komen en terug te gaan naar je lijf. 

 

images/berniceschut.jpg

Bernice Schut (1967) - Trainer particuliere cursussen & workshops
Ik ben Bernice Schut. Na jarenlang actief te zijn geweest in het bankwezen en in de makelaardij, heb ik in 2008 de knoop doorgehakt en ben een andere richting ingeslagen. Ik kwam in aanraking met lichaamsgericht werk en wist direct: dít wil ik met andere mensen delen. Van het een kwam het ander en zo volgde ik opleidingen in verschillende massage-technieken. In 2009 ben ik gestart met mijn massagepraktijk. Het mooie van werken met kinderen en volwassenen is, dat een behandeling vaak een snel resultaat heeft, waardoor je mensen ziet opbloeien. Ik vind het trainen van geinteresseerden zo’n mooie aanvulling op mijn massagewerk, omdat daardoor veel meer mensen in aanraking kunnen komen met de voordelen van in balans zijn. images/richard_van_rijswijk1.jpgRichard van Rijswijk (1975) - Trainer  particuliere cursussen / workshops en behandelaar 
In mijn vroege jeugd werd mijn aandacht al geprikkeld door alternatieve geneeswijzen en zo begon ik dan ook vrij jong aan mijn 
persoonlijke zoektocht: dat er meer tussen ‘hemel en aarde' moest zijn. Ik volgde op 19 jarige leeftijd mijn eerste Reiki cursus, daarmee kwam een eigen innerlijk groeiproces op gang. Twee jaar later heb ik de Reiki 2 cursus gevolgd. Ik behandelde voor een aantal jaren vele mensen en dieren in mijn omgeving met mooie resultaten. Ondanks mijn omgeving mij er op aanspoorde om er iets meer mee te gaan doen, had ik zelf destijds nooit de behoefte om hier mijn werk van te gaan maken. Na bijna 20 jaar veranderde dat gevoel toen ik o.a. een cursus voetreflexologie ging volgen bij Het Helperhart. Sindsdien ben ik gaan behandelen bij Het Helperhart en verzorg ik trainingen. Ondertussen heb ik mijn inwijding als Reikimaster mogen ontvangen en komen alle behandelvormen voor mij samen in het mogen ondersteunen clienten en cursisten in hun persoonlijke proces om meer balans tussen hoofd en lijf te vinden.

images/zitageurtse.jpg

Zita Geurtse (1974) - Persoonlijke assistente
Sinds mijn eerste bevalling kom ik al voor voetreflex behandelingen bij Miranda, omdat ik regelmatig last van had van pijnlijke voeten. Ik heb mede hier mee balans mee kunnen vinden en zijn mijn pijnlijke voeten verholpen. Het is een leuke uitdaging voor mij om het moederschap, de opgedane ervaringen, in het secretaresse vak, met werken in de gezondheidszorg te combineren. Voor informatie, aanmeldingen en bestellingen kun je bij mij iedere dinsdag en vrijdag op de ochtend terecht.Graag tot ziens! 

 

 

 Helperhart Trainingen - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl